TheStory-Beeld-4

Click&Go
Click&Go is een jong bedrijf dat nieuwe producten ontwikkelt, produceert en op de markt brengt. Het bedrijf is opgezet in het mooie voorjaar van 2010 door Diederick van Es en Job Groeneveld, twee jonge, enthousiaste ondernemers. Ze leerden elkaar kennen toen ze allebei met hun eigen bedrijfje hetzelfde pand introkken. De vonk sloeg over en al snel was Click&Go een feit. Inmiddels hebben de heren een legertje steengoede meedenkers van verschillende disciplines om zich heen verzameld. Zo kunnen ze razendsnel een goed idee omzetten in een kwalitatief hoogstaand product met een stevige marketing. Click&Go houdt van nieuwe ideeën en maakt het liefst indruk met vernuftige en eenvoudige producten. Gewoon als verrassing. Of in opdracht, want Click&Go is goed in het meedenken over opvallende premiums en give aways. Job en Diederick houden het graag simpel. En dat geldt niet alleen voor hun producten. Hun hele werkwijze is erop afgestemd. Geen dikke leasebak, maar een fiets met mand voor de heren. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg, zou je kunnen zeggen. Of; geen woorden maar enthousiast blijven en hard werken. Net wat je wilt.

Job Groeneveld
Job is de grote manus van alles van Click&Go. Hij maakt de website, presentaties en nieuwe designs voor MyBaskets. Oh, en de administratie, die doet ‘ie er ook nog bij. Een bedrijf runnen kun je wel aan Job overlaten. Hij is altijd als eerste op kantoor. Stiekem vindt hij dat heel fijn, maar dat zegt hij nooit hardop. Job is een actieve jongen. Hij is vaak in de weer met zijn drie vrouwen; zijn vriendin Sanne en hun twee dochtertjes. Hij heeft vroeger veel gesurft, maar tegenwoordig fietst hij meer. Nu alleen even niet want zijn fiets is gejat. Dat zal wel door de MyBasket komen die er aanhing. Zo’n mooie Picnic. Begin er maar niet over. Het ligt gevoelig.

Diederick van Es
Diederick is de sales expert bij Click&Go. Als hij niet bezig is met verkopen, bedenkt hij er wel weer nieuwe dingen bij. Om vervolgens weer te kunnen verkopen. Diederick loopt over van de ideeën. Goede ideeën. Nou ja, de meeste dan. Maar, goed of slecht, ze leveren altijd iets op, om maar in sales termen te blijven. Al is het maar een geamuseerde discussie in het kantoor aan de Vijzelstraat. Diederick wordt weleens een warhoofd genoemd, al zegt hij zelf liever ‘creatief enthousiast’. Hij houdt van een potje zeilen en golfen. En hij is hard bezig met een paar kilootjes afvallen. Hij nam zijn grote voorbeeld, Buddha, vorige jaar net even te serieus. Dus sorry, geen koekjes bij de koffie bij Click&Go dit jaar.